Onze Google+ Pagina Onze Facebook Pagina Onze Twitter Pagina Onze Pinterest Pagina Onze Youtube Pagina

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 hoesjes

Het beschermen van uw Galaxy S5 met een hoesje is gezien de waarde ervan geen overbodige luxe. Voor een klein bedrag is uw smartphone al voorzien van een hoesje, wat de kans op schade aanzienlijk zal verminderen. Zo voorkomt u dat uw S5 bij een val, stoot of aanraking met een scherp voorwerp direct blijvend beschadigd raakt en in waarde achteruit gaat.

Hoewel alle Galaxy S5 hoesjes bescherming als gemeenschappelijke factor hebben, is er juist een grote diversiteit zichtbaar. Gebruik de handige filtermogelijkheid aan de zijkant van deze pagina om op basis van uw specifieke wensen hét ideale Samsung Galaxy S5 hoesje te vinden. Bestel op werkdagen voor 17:30 uur en wij verzorgen met een razendsnelle gratis verzending dat u het nieuwe Galaxy S5 hoesje binnen 24 uur al in huis hebt.

Filters
Prijs:

Kleur:

Merk:

Soort:

Materiaal:

Thema:

Extra opties:

Sorteren op: Populariteit
  • Populariteit
  • Naam A-Z
  • Naam Z-A
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend

Verschillende typen hoesjes

In het tijdperk dat Nokia nog een monopolie in de markt van mobiele telefoons had, kenden we maar één soort hoesje: de insteekhoes. Nu, zo’n tien jaar later, zijn er veel meer beschikbaar. Door alle ontwikkelingen op dit vlak is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. We zullen daarom uitleggen welke verschillende soorten er zijn, en welke u het beste kunt kiezen.

De back case

De populaire back case is gemaakt om de achterzijde van de smartphone te beschermen. Meestal wordt plastic of siliconen gebruikt, maar tegenwoordig zijn er ook varianten van aluminium. Wij adviseren dit model wanneer u ook een beschermfolie aanschaft. Alleen op deze manier is uw gehele Galaxy-toestel beschermd.

De flip case

De naam verklaart feitelijk al wat er bijzonder aan dit type is: de flip. Bij dit type klikt u uw S5 in een plastic houder die is omhuld door een achterzijde en flexibele voorkant, die volledig opengeklapt kan worden. Dankzij een magneet- of klittenbandsluiting kunt u de Galaxy S5 flip case afsluiten. Hierdoor is een beschermfolie niet nodig. Handig voor mensen die hun toestel niet overdreven vaak gebruiken, maar wel volledige bescherming willen.

De book case

Steeds vaker produceren hoesjesfabrikanten zogenaamde bookcases. Ook hier is aan de naam af te leiden wat uniek is, want in dit geval opent het hoesje als een boek. Functioneel gezien werkt de manier van sluiten hetzelfde als bij de flip case. Het voornaamste verschil zit hem in het feit dat de binnenzijde bij de book-variant vaak is voorzien van ruimte voor pasjes en soms zelfs een spiegeltje. Ideaal voor mensen die hun portemonnee en Galaxy S5 hoesje willen samenvoegen.

De bumper case

Er is ook een speciaal type dat is ontwikkeld om alleen de randen van de smartphone te beschermen, de bumper case. Hierbij blijven de voor- en achterzijde volledig vrij. Dit model is ideaal voor diegenen die het design van hun telefoon zo min mogelijk willen bedekken.

MobielBereikbaar