Onze Google+ Pagina Onze Facebook Pagina Onze Twitter Pagina Onze Pinterest Pagina Onze Youtube Pagina

Samsung komt met LEVEL, een nieuwe serie premium headsets

Door , 23 april 2014 14:40 , in Nieuws

Samsung komt binnenkort met een nieuwe serie premium headsets, met de naam LEVEL. De headsets waren eind februari al tijdens het MWC te bewonderen, maar pas vandaag zijn de naam, adviesverkoopprijzen en overige specificaties van deze premium headset-lijn bekend geworden. Dat blijkt uit informatie in handen van MobielBereikbaar.nl.

Al tijdens het Mobile World Congress in Barcelona presenteerde Samsung een serie nieuwe headsets, destijds onder de naam SOUND. Een in-ear, on-ear en over-ear-variant met een premium design waren destijds al te bewonderen, maar over verkrijgbaarheid en prijzen was nog niets bekend. Uit informatie in handen van MobielBereikbaar.nl blijkt dat de headsets op korte termijn verkocht zullen worden onder de naam LEVELin, LEVELon en LEVELover.

LEVELin headset
De LEVELin is het instapmodel van de serie, en betreft een - zoals de naam al doet vermoeden - in-ear versie met een bijzonder stijlvol design. Op de draad van de LEVELin headset zit een afstandsbediening die compatibel is met toestellen die beschikken over Android-versie 4.0 of hoger. De headset heeft een metalen afwerking, is voorzien van S Voice en zal volgens onze informatie €149 moeten kosten. Voor die prijs wordt een compacte beschermdoos meegeleverd.

LEVELon headset
Binnen de nieuwe serie is de LEVELon de on-ear variant. Deze headset beschikt over NFC, S Voice en heeft net als de LEVELin een afstandbediening op de draad. Dankzij de 40mm speakers zal de headset uitstekende kwaliteit afleveren. Ook de LEVELon wordt geleverd met een compacte beschermdoos en moet €199 gaan kosten.

LEVELover headset
De LEVELover is de duurste en meest geavanceerde headset uit de LEVEL-serie. Voor het flinke bedrag van ongeveer €350 krijg je een headset met 50mm speakers, geavanceerde connectiviteitsopties en een oogstrelend design. De headset beschikt over Bluetooth, aptX en NFC, waardoor de headset volledig draadloos is. Via Smart Touch Control is het mogelijk het volume aan te passen, de muziek te pauzeren en weer hervatten, en te navigeren door je afspeellijst. Bij de headset wordt een speciale Samsung LEVEL app geleverd, waarmee de headset volledig is te personaliseren. Ook de LEVELover beschikt over S Voice.

Social Media

Wij zijn actief op verschillende sociale media-kanalen. Like ons op Facebook, plaats ons in één van je cirkels op Google Plus en volg ons op Twitter voor leuke nieuwtjes en toffe acties!

Facebook:

Twitter:

Google+:

MobielBereikbaar